Op 13 juni spraken wij op uitnodiging van het FHI voor hun development club. Goede ideeën zijn er in Nederland in overvloed. De technische kennis en creativiteit is aanwezig om van alles te bedenken. Maar hoe wordt dat door de markt opgepakt? Klanten willen vooral weten wat je er in de business mee kunt. En nog belangrijker, hoe kan een nieuwe product-markt-combinatie ontstaan die de rentabiliteit verbeterd?

Bedrijven die door technology gedreven worden, kunnen hierop inspelen door zich goed te positioneren en keuzes te maken. Wees productleider door samen te werken met een ‘merkleider’. Creativiteit gebruik je zo dus niet alleen bij het bedenken van slimme technologische oplossingen maar ook bij het maken van logische allianties en het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen. Immers: money makes the world go round.

Monarch Partners helpt via haar Boilerroom Sessies ondernemers bij het vinden van hun weg naar de markt. Ook iets voor u? Laat het ons weten, wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.